WEDDINGS & more PHOTOGRAPHY

Contact me

Morelissenstraat 24, 

8095 PZ, 't Loo Oldebroek (GLD)

 

+31 (0)6 31 56 10 06

djessicafotografie@hotmail.com

  • https://www.facebook.com/Djessicafot
  • https://www.instagram.com/djessicafo

Proud mommy

© 2020 All Rights and Design by Djessica Photography

Voorwaarden: 

Foto’s worden afgeleverd tussen de 1-3 weken. 

Foto’s worden alleen bewerkt door Djessica Fotografie.

Foto's worden gebruikt op Facebook & Instagram

( wil je dat liever niet? geef dat van te voren aan. )

Foto's worden verstuurd na dat uw betaling bij ons op de rekening staat.

​Algemene voorwaarden Djessica Fotografie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van:

Djessica Fotografie

Morelissenstraat 24

8095 PZ 't Loo Oldebroek ( 10 minuten van Zwolle )

Nederland

+31(0)6 31561006

KVK Amsterdam nr. 60946601

 

Annulering

Bij annulering door de opdrachtgever tot 3 dagen voor de afgesproken dag en tijdstip kan kosteloos worden geannuleerd. 

Bij annulering door de opdrachtgever van 24 uur tot 7 dagen voor de afgesproken dag en tijdstip wordt 50% van de factuur in rekening gebracht. 

Bij annulering door de opdrachtgever, minder dan 24 uur van tevoren wordt 100% van de factuur in rekening gebracht. 

 

Bij annulering door Djessica Fotografie wordt de dienst verplaatst naar een nieuwe datum in samenspraak met de opdrachtgever. Bij annulering door Djessica Fotografie is Djessica Fotografie niet verantwoordelijk voor een nieuwe fotograaf, maar kan er wel bij adviseren. 

 

Wijziging

Bij wijziging door de opdrachtgever tot 7 dagen voor de afgesproken dag en tijdstip kan kosteloos worden gewijzigd. 

Bij wijziging door de opdrachtgever van 24 uur tot 7 dagen voor de afgesproken dag en tijdstip wordt 12,50 in rekening gebracht voor de wijziging. 

Regen

Bij regen shoot ik uiteraard niet. Jullie willen zelf ook niet nat worden, laat staan mijn apparatuur! Helaas weet ik door ervaring dat buitenradar droog weer aan geeft, maar het toch regent. Helaas ben ik dan genoodzaakt om het uiteraard kosteloos te verzetten naar een andere dag.

 

Klachten

Klachten inzake het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, docht in ieder geval binnen tien werkdagen na levering kenbaar gemaakt te worden. 

De opdrachtgever kiest voor de stijl van Djessica Fotografie, klachten over de stijl acht Djessica Fotografie hierdoor ongegrond. Tevens is Djessica Fotografie  niet aansprakelijk voor het mislukken van foto's door kleding, make-up of andere uiterlijke kenmerken of keuzes van de klant.

Levering

Jullie kunnen mijn foto's verwachten na de fotoshoot, tussen de 1-6 weken. jullie krijgen van mijn foto's altijd digitaal verstuurd via wetransfer.

Internet

Djessica Fotografie mag de gemaakte en/of bewerkte foto's gebruiken voor reclame ten aanzien van Djessicafotografie.com, de instagram account @djessicafotografie of andere doeleinden tenzij de opdrachtgever vooraf heeft aangegeven dit niet te willen. 

 

Auteursrecht

Het auteursrecht op de fotografische werken berust bij Djessica Fotografie. 

Bij aanschaf van de digitale beelden heeft de opdrachtgever recht tot reproductie voor eigen gebruik

Het is niet toegestaan om digitale bestanden op het internet te plaatsen met een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotograaf. Andere uitsneden, collages of bewerken zijn niet toegestaan. 

Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden zonder uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf. 

 

Aansprakelijkheid fotograaf

Djessica Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welk voor de opdrachtgever is ontstaan. tenzij er sprake is van opzet aan zijde van de fotograaf. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien er voor zover en sprake is van een verzekerde schade, tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma.