top of page

Alles voor fotografen

Workshops & meer

DSC02059.jpg

Regelmatig organiseer ik workshops & portfolioshoots. Wat kun je hiervan verwachten? Simpelweg: volle bak foto’s maken op een geweldige locatie, met mooie geduldige modellen. Alles wordt voor je geregeld en ik ben erbij om je te helpen en begeleiden met tips en tricks. Daarnaast sta ik klaar voor al je vragen. En, zoals je van mij gewend bent, ben ik dol op special effects en een unieke aanpak. Na deze dagen ga je moe maar voldaan naar huis, met een schat aan prachtige foto's om je portfolio, website en social media mee te verrijken.

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland neem ik jullie graag mee in de wereld van (trouw)fotografie. Wat is er nu mooier dan bezig zijn met wat je het allerliefste doet, op een adembenemende locatie?


 

Houdt mijn instagram en deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws met betrekking tot workshops en portfolioshoots.

Benieuwd?

Agenda

Workshop Dolomites

Na het geven van vele workshops, waaronder in IJsland, staat de volgende workshop gepland in de prachtige Dolomieten in Italië. Deze organiseer ik samen met Joyce (Taken by Joy Fotografie)
bottom of page