top of page
DJESSICA PHOTOGRAPHY-26.jpg
DJESSICA PHOTOGRAPHY-1-16.jpg

Trouwreportages

Jullie herinneringen voor altijd vastgelegd

GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! De zoektocht naar alles wat met trouwen te maken heeft gaat beginnen: het vinden van de perfecte trouwjurk, trouwlocatie, styling, fotograaf, cateraar, en nog veel meer. Dit kan best een uitdaging zijn. Het internet biedt veel mogelijkheden, maar kan ook het gevoel geven dat de juiste keuze maken onmogelijk is door het overweldigende aanbod.
 

Er zijn honderden fotografen met elk hun eigen stijl. Houden jullie van spontane foto's of liever gestylde, romantische portretten? Willen jullie humor terugzien in jullie trouwfoto’s of juist subtiliteit en elegantie? Dan is er ook nog de bewerkingsstijl van de fotograaf. Zijn jullie fan van donkere of lichte foto’s? Prefereren jullie een moderne bewerking of de 'analoog look'? Het is essentieel om te bepalen welke sfeer jullie willen vastleggen in jullie trouwfoto's.
 

Ook de trouwlocatie speelt een grote rol. Als jullie houden van lichte en heldere foto’s, maar jullie trouwen onder de sterrenhemel, wees je ervan bewust dat de foto's niet zo licht en helder zullen zijn. De fotograaf moet werken met de omstandigheden op jullie grote dag. Trouwen jullie bij weinig licht? Dan zullen de foto's waarschijnlijk een donkere uitstraling hebben.

DSC00470.jpg

​TROUWFOTOGRAAF?

Okeé, jullie weten nu een beetje welke fotografiestijlen er bestaan en welke het beste bij jullie past.Nu nog op zoek naar een fotograaf die bij jullie past.En nee je hoeft geen ‘besties for life’ te worden (hoewel… altijd leuk) maar het is natuurlijk wel fijn dat de persoon – die jullie zo close meemaakt op een van de belangrijkste en intiemste dagen van je leven-  je geen irritaties maar juist een fijn gevoel bezorgd.Wat zijn jullie voor mensen? Zijn jullie rustig, introvert en willen jullie zo min mogelijk merken van de aanwezigheid van de fotograaf? Of zijn jullie juist uitbundig en zou je niet weten wat je aan moet met zo’n stille fotograaf op de achtergrond? Kortom kies een fotograaf met een persoonlijkheid waar je je fijn bij voelt en het belangrijkst; waar je het meest jezelf kunt zijn. De ene fotograaf is namelijk de ander niet, net zoals geen enkel bruidspaar hetzelfde is.

DJESSICA PHOTOGRAPHY-5-2.jpg
DJESSICA PHOTOGRAPHY36.jpg

Na een bruiloft in het prachtige Lapland en steeds meer mooie reizen is bij mij dit vlammetje aangewakkerd en ga ik heel graag met jullie mee op avontuur! Neem voor meer informatie contact met mij op.

DJESSICA PHOTOGRAPHY-71.jpg
DJESSICA PHOTOGRAPHY-1-55.jpg

Samen is alles leuker

Ben je op zoek naar een videograaf, second shooter of babs? Ik kan mij goed voorstellen dat je soms een beetje overweldigd raakt door alle keuzes die je kan en moet maken voor jullie trouwdag. Want dat zijn er veel! En wie is er nou ècht leuk of ècht goed? En daarom maak ik het je misschien een beetje makkelijker met de leveranciers waarmee ik heel graag samenwerk en waarvan ik de kwaliteit eigenlijk wel durf te garanderen. Én ze zijn (bijna) net zo leuk als ik.

DSC01124-Verbeterd-NR.jpg

Videograaf & Second Shooter

Mis geen moment

Dit is Joyce (Taken by Joy). Mijn second shooter, videograaf en lieve vriendin. Wat krijg je als je ons samen boekt? Twee enthousiastelingen met een gezonde dosis humor die er feestje van maken en een onvergetelijke herinnering creëren aan jullie dag. Dankzij de vele bruiloften die we samen hebben mogen doen zijn we perfect op elkaar ingespeeld en voelt het vertrouwd, ook voor jullie.

 

Laten we eerlijk zijn, je trouwdag is voorbij voordat je het door hebt. En hoe graag je ook wilt, je kunt onmogelijk elk magisch moment onthouden. Terwijl fotografie de prachtige momenten vastlegt, heeft videografie de unieke kracht om de emoties en de sfeer van deze dag op een levendige manier te herbeleven. Stel je voor: de stem van je partner tijdens de geloften, het gelach van je vrienden en familie, en de muziek die zelfs je oma aan het dansen kreeg. Al deze momenten worden gevangen in een trouwvideo, zodat je ze steeds weer kunt herbeleven (inclusief die gênante danspasjes). Kortom, je krijgt de kans om alles opnieuw te beleven – zonder de stress en met een lekker drankje op de bank.

Wil je alleen fotografie en geen moment missen? Denk aan de lach van je kleine neefje tijdens de ceremonie of de traan van je vader bij het JA-woord. Terwijl de hoofd-fotograaf de grote momenten vastlegt, kan een second shooter zich richten op de details. Het inhuren van een second shooter op je bruiloft is als het hebben van een extra paar ogen!

Tarief videografie

€75 per uur, excl. reiskosten

BABS

Just say yes

Dit is Anouk Hamer, trouwambtenaar. Ze is zo leuk. Echt!
Tenminste… als je op zoekt bent naar een lekkere losse, spontane, luchtige ceremonie met een lach en waar nodig een traan, maar vooral lekker luchtig. Dan ben je bij haar echt aan het goede adres.
En wat ook nog handig is; ze is een benoemd en beëdigd ambtenaar, dus ze mag jullie officieel trouwen als jullie dat willen!

Anouk is echt super persoonlijk, een lekker los mensen-mens. Ik hoor geregeld ceremonies en die van haar vallen echt wel onder de categorie spontaan, jong, er wordt ook echt wel gelachen en natuurlijk weet ze op de juiste plekken en onderwerpen in de speech ook de serieuze snaar te raken.

Maar ik vind altijd; de hele dag is al serieus genoeg toch? Dan is het toch juist leuk als er een ceremonie wordt neergezet waarin er gelachen wordt, soms een traantje wordt weg gepinkt en waarin gewoon lekker luchtig jullie liefdes verhaal vertelt wordt mét informatie van jullie maar ook van jullie vrienden en familie er in verwerkt, want ook die gaat ze uithoren. Zo Leuk!
Meer over haar te weten komen? www.anoukhamer.nl of neem vooral vrijblijvend contact met haar op via anouk@anoukhamer.nl / 06 57 57 75 71

djessica photography-53 (1).jpg

Een tastbare herinnering

Trouwalbum

Nadat jullie de foto's van mij hebben ontvangen, neemt Anouk - ja, die Babs en mijn rechterhand - contact met jullie op om jullie stijl en wensen te bespreken. Ze gaat samen met jullie door de foto's zodat jullie jullie voorkeuren kunnen aangeven. Dankzij de vele ontwerpmogelijkheden kan zij een prachtig en persoonlijk album voor jullie maken!

Alle albums zijn van hoge kwaliteit, hebben een lay-flat binding zodat de pagina's mooi helemaal vlak liggen, en bevatten dikke fotopagina's. De albums zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast kun je ieder album uitbreiden met extra spreads of een luxe bewaarbox.
 

Anouk helpt jullie met het zorgvuldig selecteren van de trouwfoto's. Zodra de opmaak klaar is, stuurt ze jullie een digitale proefdruk ter goedkeuring. Er is dan nog de mogelijkheid voor kleine wijzigingen. Na jullie goedkeuring wordt het album besteld bij de drukker, met een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Samen zorgen we voor een prachtig eindresultaat!

De albums zijn verkrijgbaar vanaf 250 euro, exclusief de pakketten die Djessica Fotografie aanbiedt.

DJESSICA PHOTOGRAPHY-548.jpg

WELCOME

Enthousiast geworden?

Wat krijg je?

Enthousiaste fotograaf die van aanpakken weet

Meer dan 10 jaar ervaring

 30+ bruiloften per jaar

Snelle preview

Combi korting met een videograaf

Ontzorgt

Creatief

Niet standaard foto's, veel spontaniteit

Kijkt met jullie mee en helpt bij planning en meer!

Starttarief

€1999

reiskosten: vanaf postcode 8095 gerekend € 0.52 per kilometer. 

bottom of page