top of page
TROUWEN
DSC01829.jpg
text-1643717875565.png

GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! De zoektocht naar alles wat met trouwen te maken heeft gaat beginnen; 
Het vinden van een trouwjurk, trouwlocatie, styling, fotograaf, cateraar en noem het maar op.
Het is zo makkelijk nog niet. Internet is fijn, maar kan jullie ook het gevoel geven
dat het nooit goed is, dat de juiste keuze nooit kan worden gemaakt
 omdat het aanbod eindeloos lijkt.
Er zijn honderden fotograven met ieder een verschillende manier van fotograferen. Houden jullie van echte spontane beelden of liever meer van de gestylde romantische portretten? Willen jullie vooral humor terugzien in jullie trouwfoto’s of houden jullie juist van subtiliteit en elegantie? Dan heb je ook nog de verschillende bewerkingen die een fotograaf toepast. Houden jullie van donkere of van lichte foto's ? Houden jullie van een moderne bewerking of vinden jullie de ‘analoog look’ geweldig? Kortom welke sfeer willen jullie terug zien in jullie trouwfoto’s is super belangrijk welke style jullie kiezen.
Ook de door jullie gekozen trouwlocatie is van invloed. Als jullie helemaal verliefd zijn op lichte en heldere foto’s maar jullie geven elkaar het ja-woord in het donker onder de sterrenhemel wees dan bewust van het feit dat jullie die lichte en heldere foto’s niet zullen krijgen, de fotograaf zal het immers moeten doen met de omstandigheden die er op jullie grote dag zijn. Trouwen jullie onder slechte lichtomstandigheden?
Ben er dan van bewust dat jullie foto's een donkere look zal krijgen.

DE FOTOGRAAF
 
Okeé, jullie weten nu een beetje welke fotografiestijlen er bestaan en welke het beste bij jullie past.
Nu nog op zoek naar een fotograaf die bij jullie past.
En nee je hoeft geen ‘besties for life’ te worden (hoewel… altijd leuk) maar het is natuurlijk wel fijn dat de persoon – die jullie zo close meemaakt op een van de belangrijkste en intiemste dagen van je leven-  je geen irritaties maar juist een fijn gevoel bezorgd.

Wat zijn jullie voor mensen? Zijn jullie rustig, introvert en willen jullie zo min mogelijk merken van de aanwezigheid van de fotograaf? Of zijn jullie juist uitbundig en zou je niet weten wat je aan moet met zo’n stille fotograaf op de achtergrond? Kortom kies een fotograaf met een persoonlijkheid waar je je fijn bij voelt en het belangrijkst; waar je het meest jezelf kunt zijn.
 
De ene fotograaf is namelijk de ander niet, net zoals geen enkel bruidspaar hetzelfde is.

Benieuwd naar meer?
Vraag dan hier jullie trouwbrochure aan!

WAT KRIJG JE?

Enthousiaste fotograaf die van aanpakken weet

Meer dan 9 jaar ervaring

 30+ bruiloften per jaar

Snelle preview

Combi korting met een videograaf

Ontzorgt

Creatief

Niet standaard foto's, veel spontaniteit

Kijkt met jullie mee en helpt bij planningen en meer!

PORTFOLIO TROUWEN

Bekijk hier meer van mijn werk

TIPS

Kleuren tips 
Voor de mooiste resultaten zou ik jullie het volgende willen mee geven: Vraag je gasten geen felle- of neon kleuren aan te doen. Je zal zien dat deze kleuren namelijk continue 'uit een foto' springen dus dat ga je overduidelijk zien.
Mocht je nog een pak moeten uitzoeken en je twijfelt over de kleur; zou ik je aanraden om te proberen niet voor blauw te kiezen. Of in ieder geval: Hou in je achterhoofd dat (donker-)blauw door de bewerking anders kan uitvallen op de foto's. Dit geldt overigens ook voor bijvoorbeeld tafel aankleding. 

 

Mocht je twijfels hebben over de tijdsindeling

vraag mij dan alsjeblieft om hulp. Het is namelijk zo zonde als we tijd te kort komen voor juist dé fotomomentjes. Daarnaast zal je dan ook merken dat jullie planning op die dag niet ontspannen en relaxt is en dat is alles behalve wat je wilt op jullie dag. 

bottom of page