top of page

Unieke video

Djessica videografie zorgt ervoor dat je deze dag kunt herbeleven met een unieke video.

Achteraf in alle rust op de bank. Proef opnieuw de sfeer, zie weer die stralende gezichten, maar zie ook dingen die je zelf niet hebt gezien.

Nu praat ik over bruiloften, maar ook de kleine dingen in het leven leg ik vast. denk aan een geboorte, of als jullie kindje een paar dagen/weken oud is.

Maar buiten in de mooie natuurlijk is ook helemaal mijn ding!

 

WAARDEVOLLE

TOEVOEGING

Een video van Djessica videografie is een waardevolle toevoeging aan je bruiloft. Ik zorg voor een korte videoclip die je kunt delen op Facebook, Instagram of email zodat iedereen kan genieten van jullie grote dag! Daarnaast krijgen jullie ook een gemonteerde, langere film waar je lekker samen naar kunt kijken.

Hieronder naast zien jullie wat werk van mij. Ik doe dit naast mijn fotografie,

en daar ben ik heel groot mee geworden, aldus meer fotografie wat ik kan kan laten zien. Dat zegt dus niks over de ervaring, want die heb ik! Natuurlijk kan ik een pakket samenstellen dat volledig past bij jullie wensen. Neem contact op zodat we het een en ander kunnen afstemmen.

Heb je mij óók graag als fotograaf, ( want deze vraag krijg ik regelmatig ) dan moet jullie helaas teleurstellen en zouden jullie een keuze moeten maken of je mij als Fotograaf of als Videograaf wild op jullie dag. 

Ik kan mij namelijk maar op 1 ding focussen. 

bottom of page