top of page
Hoe zijn jullie bij mij terecht gekomen?

Bedankt! Bericht verzonden.

T R O U W B RO C H U R E

T E N S L O T T E

Ik plan graag een kennismaking gesprek in om jullie te ontmoeten, naar jullie verhaal en wensen te luisteren. 

 

Fotografie is de enige herinnering, naast een eventuele film, die jullie overhouden aan de mooiste dag van jullie leven. 

Een fotograaf uitzoeken is dan ook eigenlijk net zo belangrijk als het uitzoeken van een jurk & pak. Het moet bij je passen! 

Naast een fotografie-stijl die jullie aanspreekt, is het belangrijk dat er een goede klik is met de fotograaf. Die zorgt ervoor dat jullie
op 'de dag' zelf alleen nog maar hoeven te genieten. Ik vind een wederzijdse klik ook meer dan belangrijk!

Maar vooral vind ik het belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij mij. Dat ik jullie fotograaf ben betekend dat ik op intieme momenten dichtbij kom natuurlijk. Mocht je het daar al benauwd van krijgen is je op je gemak voelen bij mij meer dan belangrijk, anders ga je dat terug zien op de foto's, en dat wil je natuurlijk niet.

Na het kennismakinggesprek krijgen jullie 2 weken de tijd om mij officieel te bevestigen. Dan staat de datum voor jullie helemaal vast en pakt niemand die je meer af! In de week van jullie trouwen neem ik contact met jullie op en bespreken we alles tot in de kleinste details weer even goed door. Daarna is het aftellen geblazen! 

Investeer NU, in later 

bottom of page