top of page

Bedankt! Bericht verzonden.

Investeer NU, in later 

T R O U W  B O C H U R E

T E N S L O T T E

Ik plan graag een kennismaking gesprek in om jullie te ontmoeten, naar jullie verhaal en wensen te luisteren. 

 

Fotografie is de enige herinnering, naast een eventuele film, die jullie overhouden aan de mooiste dag van jullie leven. 

Een fotograaf uitzoeken is dan ook eigenlijk net zo belangrijk als het uitzoeken van een jurk & pak. Het moet bij je passen! 

Naast een fotografie-stijl die jullie aanspreekt is het belangrijk dat er een goede klik is met de fotograaf  die er voor zorgt dat jullie op 'de dag' zelf alleen nog maar hoeven te genieten. Ik vind een wederzijdse klick ook meer dan belangrijk!

Maar vooral vind ik het belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij mij, dat ik jullie fotograaf ben bekend dat ik op intieme momenten dicht bij kom natuurlijk, mocht je het daar al benauwd van krijgen is je op je gemak voelen bij mij meer dan belangrijk, anders ga je dat terug zien op de foto's, en dat wil je natuurlijk niet.

Na het kennismaking gesprek krijgen jullie 2 weken de tijd om mij officieel te bevestigen, en staat de datum voor jullie helemaal vast en pakt niemand die je meer af! In de week van jullie trouwen neem ik contact met jullie op, en bespreken we alles tot in de kleinste details weer even goed door, en dan is het aftellen! 

HOELANG DUURT HET VOORDAT WE ONZE FOTOS KRIJGEN?

Op de zag zelf krijgen jullie al een toffe preview! De rest van jullie plaatjes ontvangen jullie tussen 4-6 weken.

HOE LANG DUURT DE FOTOSHOOT OP DE BRUILOFT?

 

Dit mogelijk jullie helemaal zelf bepalen. Uiteraard ga ik jullie helpen om hierin een perfecte planning te maken. We bekijken de planning samen en ik geef jullie tips om alles zo vloeiend mogelijk te laten verlopen! Houd je niet zo van foto's dan korten we samen de fotoshoot op de dag zelf wat in! Vind je het JUIST heel leuk? Dan nemen we wat langer de tijd. Een gemiddelde fotoshoot op een bruiloft duurt ongeveer 1.5 uur exl. reistijd.

FAQ. 

 

 

FOTOGRAFEER JE DOOR HEEL NL?

Yes I do! ik woon zelf in t' Loo Oldebroek

( Gelderland ) en reis door heel Nederland voor bruiloften en fotoshoots. Dit is echt geen enkel probleem! 

Call 

06-31561006

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page