WEDDINGS & more PHOTOGRAPHY

Contact me

Morelissenstraat 24, 

8095 PZ, 't Loo Oldebroek (GLD)

 

+31 (0)6 31 56 10 06

djessicafotografie@hotmail.com

Copyright © Djessica Tichelaar | djessicafotografie@hotmail.com | kvk 60496601 | PRIVACYVERKLARING

  • https://www.facebook.com/Djessicafot
  • https://www.instagram.com/djessicafo

2019

Vernieuwde

 style!

Laat je inspireren door mijn werk

vintage, romantisch, journalistiek, fine art, elegant, storytelling, looks like film, lifestyle photography.

Jullie gaan trouwen! De zoek tocht naar alles wat met trouwen te maken heeft gaat beginnen; Het vinden van een trouwjurk, trouwlocatie, styling, fotograaf, cateraar en noem het maar op. Het is zo makkelijk nog niet. Internet is fijn, maar kan jullie ook het gevoel geven dat het nooit goed is, dat de juiste keuze nooit kan worden gemaakt omdat het aanbod eindeloos lijkt.

DJESSICA - DEC. 2018

STIJL

Er zijn honderden fotografen met ieder een verschillende manier van fotograferen. Houden jullie van echte spontane beelden (journalistiek) of liever meer van de gestylde romantische portretten (fine art)?
Willen jullie vooral humor terugzien in jullie trouwfoto’s of houden jullie juist van subtiliteit en elegantie?

Dan heb je ook nog de verschillende bewerkingen die een fotograaf toepast. Houden jullie van donkere of van lichte foto’s? Houden jullie van een moderne bewerking of vinden jullie de ‘analoog look’ geweldig? Kortom welke sfeer willen jullie terugzien in jullie trouwfoto’s? Ook de door jullie gekozen trouwlocatie is van invloed. Als jullie helemaal verliefd zijn op lichte en heldere foto’s maar jullie geven elkaar het ja-woord in het donker onder de sterrenhemel wees dan bewust van het feit dat jullie die lichte en heldere foto’s niet zullen krijgen, de fotograaf zal het immers moeten doen met de omstandigheden die er op jullie grote dag zijn. Trouwen jullie onder slechte lichtomstandigheden? Ben er dan van bewust dat jullie foto's een donkere look zal krijgen.

1/1

DE FOTOGRAAF

Oké, jullie weten nu een beetje welke fotografie stijlen er bestaan en welke het beste bij jullie past.
Nu nog opzoek naar een fotograaf die bij jullie past.
En nee je hoeft geen ‘besties for life’ te worden (hoewel… altijd leuk) maar het is natuurlijk wel fijn dat de persoon – die jullie zo close meemaakt op een van de belangrijkste en intiemste dagen van je leven-  je geen irritaties maar juist een fijn gevoel bezorgd.

Wat zijn jullie voor mensen? Zijn jullie rustig, introvert en willen jullie zo min mogelijk merken van de aanwezigheid van de fotograaf? Of zijn jullie juist uitbundig en zou je niet weten wat je aan moet met zo’n stille fotograaf op de achtergrond? Kortom kies een fotograaf met een persoonlijkheid waar je je fijn bij voelt en het belangrijkst; waar je het meest jezelf kunt zijn.

 

De ene fotograaf is namelijk de ander niet, net zoals geen enkel bruidspaar hetzelfde is.

​'Weer even  terug op jullie mooiste dag, 

en je kunt alles weer herbeleven. '

1/1

Jullie trouwalbum zal een prachtig boek worden wat jullie verhaal vertelt.

Een verhaal van liefde, emoties en bovenal geluk. Een herinnering aan jullie mooiste dag.

Nadat jullie de foto’s hebben ontvangen van mij,

neemt De Sociale Hamer contact met jullie op om jullie style & wensen door te spreken en neemt zij samen met jullie de foto's door zodat jullie de voorkeuren kunnen uitspreken. 

dankzij de tien tallen ontwerp mogelijkheden kan zij een prachtig & persoonlijk album voor jullie maken!

Alle albums zijn van hoge kwaliteit, hebben een lay-flat binding, zodat de pagina mooi helemaal vlak zijn en dikke fotopagina’s. 

De albums zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Verder kan je ieder album natuurlijk uitbreiden qua aantal spreads of voorzien van een luxe bewaarbox.

Van jullie trouwfoto’s maakt De Sociale Hamer samen met jullie, een nauwkeurige selectie. Zodra de opmaak klaar is, stuurt ze jullie een digitale proefdruk ter goedkeuring op.

Er is dan ook nog de mogelijkheid voor kleine wijzigingen. Na jullie goedkeuring wordt het album besteld bij de drukker en de levertijd van jullie album is dan ongeveer 4-6 weken.

Met z’n 3en gaan we op naar zoek een mooi resultaat!

De Album zijn er vanaf 250,- euro en exclusief de parketten die Djessica Fotografie aanbied.