WEDDINGS & more PHOTOGRAPHY

Contact me

Morelissenstraat 24, 

8095 PZ, 't Loo Oldebroek (GLD)

 

+31 (0)6 31 56 10 06

djessicafotografie@hotmail.com

Copyright © Djessica Tichelaar | djessicafotografie@hotmail.com | kvk 60496601 | PRIVACYVERKLARING

  • https://www.facebook.com/Djessicafot
  • https://www.instagram.com/djessicafo

Hi there!

Ik ben Djessica, ja echt met de letter D er voor! (Lekker overdreven in het Engels uitspreken dan reageer ik wel HAHA! ). Ik ben 29 jaartjes jong, getrouwd, twee lieve kids, en wonend in ons mooie paleisje in ‘t Loo Oldebroek. Nu niet gaan verwarren met paleis ‘t Loo hè! Nee dit mooie dorpje ligt zo'n 10 minuten van Zwolle af ( bij Wezep, Oldebroek, Hattem, Elburg )

 

Doordat ik veel bruiloften fotografeer en daardoor blijf ontwikkelen, zijn jullie gegarandeerd van mooie, goede kwaliteit foto’s. Iedere fotograaf heeft z’n eigen stijl, en als het goed is kiezen jullie ook voor die specifieke stijl. Mijn stijl is vooral: Warm vintage & PUUR !Ik word héél blij van echte emoties en dat zie je ook in de foto's terug. Het leven is een avontuurlijke reis en zo stap ik elke fotoshoot of reportage in, Ik wil mijn klanten een waardevolle & liefdevolle herinnering mee geven.  

En verder? 

Verder ben ik niet zo goed ben ik in het (na)vertellen van verhalen. Des te beter ben ik in het vastleggen van momenten op beeld die de verhalen vóór mij kunnen vertellen.

Wil je graag dat ik jouw herinneringen vang, zodat de beelden jouw verhaal kunnen doorvertellen? Laat een berichtje achter!

      

 

 ''enthousiasme, warme tinten, creativiteit & emotie''.

"The best thing about memories is making them"